top of page

Wie Wat Waar Waarom Wanneer

Wie:

Geboren: 11/11/11: Artist “Storm” : Ideeën in overvloed, creatief geniaal, outside-the-box denken, vrije geest,

dit alles resulteert in een artistieke Storm (Artistic-Storm) die door mijn hoofd waait.

Wat :

De storm van ideeën, creativiteit en artistieke geest leiden tot de 4 belangrijkste artistieke bezigheden:

Fotografie  -  Gerecycleerde Kunst  -  Stenen sculpturen -  Tekeningen & schilderijen

Ten eerste Fotografie:

Zelfs als kind was ik vaak teleurgesteld door de foto's die uit een oude camera kwamen. De zoektocht naar betere resultaten leidde tot een onvermijdelijke hobby: fotografie.

Gerecycleerde Kunst:

Ik zie spullen klaar voor de vuilbak, maar vaak krijg ik een beeld van wat ik hiermee kan doen en recycleer ik ze. De uitdaging van het maken en repareren van dingen met bijna geen extra kosten houdt me bezig.

Stenen Sculpturen:

Eigenlijk was het mijn moeder die me dit virus bezorgde. Ze heeft ongeveer 100 sculpturen gemaakt. Ik weet waar ik de 'genen' vandaan heb. Blijkbaar ben ik niet alleen een klusjesman in huis en tuin, maar heb ik ook talent en visies om van een steen iets speciaals te maken.

Tekeningen en Schilderijen:

Last but not least, de manier waarop ik graag teken. Op een dag tekende ik een boom op mijn computer in één lijn en ik was verrast hoe mooi het was. Door meer bomen te tekenen, vertelden vrienden me dat ze mijn tekeningen mooi vonden. De volgende stap was om meer dan alleen bomen te tekenen. Geïnspireerd door een eerdere tekening kwamen de online-tekeningen tot leven.

Waarom :

Meestal ontvang ik complimenten van artiesten en mensen met een artistieke geest. Maar ook vanwege de vele complimenten in het algemeen, is de behoefte om mijn creaties te delen een grote stimulans geweest. Niet naar ieders smaak, maar niettemin minder gewaardeerd, er is een breed scala aan mogelijkheden om een kunstwerk in je thuis of andere te integreren …

Waar :

Ergens in het oosten van België, in het stadje Zoutleeuw.

Wanneer

bottom of page